• Instagram
  • w-facebook

Cortex Park Vest 16 5230 Odense M serascaringplace@hotmail.com

Signe Grave rasmussen: 27454509   Anna Oline Vandborg: 31787463   Sarah Holm Henriksen: 22340207 

Mobile Pay: 589258    Reg. nr.: 0828    Kontonr: 0001539973

Dagligdagen

 

Det siger sig selv, at når man bor med en familie, hvor man har 27 søskende, så er der fart på og der er mange pligter, der skal ordnes.

I videoen her bliver du vist rundt af John, som er en af de drenge, der har boet på Sera’s Caring Place siden dets start i 2008. I videoen kan du få en fornemmelse af deres nuværende hus størrelse. Sera lejer huset, hvilket vil sige, at hvis Seras udlejer pludseligt ønsker at sælge huset eller andet, så står Sera med 28 børn, og bliver måske tvunget til at bo på gaden igen. Derfor skal der gøres noget. I deres hus nu er der ikke ordentlige faciliteter til at forberede sig til skolen. Som tidligere nævnt tager Sera sig ikke bare af børnene indtil, de kan flytte hjemmefra. Hun er deres mor, og hun vil for evigt tage sig af dem og give dem omsorg og kærlighed. Derfor er hendes kerneopgave også, ifølge hende selv, at sende børnene i skole. Skolegang er børnenes fremtid, men nogle gange må børn blive hjemme fra skole, fordi der ikke har været penge nok til at betale for skolen. Årsagen hertil kan for eksempel være, at uforudsigelig sygdom dukker op, hvilket selvfølgelig har første prioritet. I Uganda kræver en lovende fremtid både gode resultater i skolen, men også et godt og bredt netværk, ellers får man ikke et arbejde.

 

Dette er netop, hvad vi blandt andet ønsker at sikre gennem projektet, da vi i det nye hus kan give plads og ro til fordybelse, samt overskud til at børnene og især de unge eventuelt kan få sig et fritidsjob, som i fremtiden kan blive deres faste arbejdsplads. 


Sera’s Caring Place er et sted, der er svært at beskrive, så vi anbefaler at kigge lidt på vores videoer derfra, hvis du vil mærke alle de følelser, der er på spil i dette hjem og i denne familie.

Når projektet lykkes og vi har et nyt hus til Sera’s Caring Place bliver det også muligt at have plads til flere børn, som har brug for en chance i livet. Sera siger nemlig:

 

“If I could afford having 50 kids I would have 50 kids. I saved them from the streets, but they gave me what I have never had - a family. These kids are innocent, they need someone to take care of them. They deserve a future.”   

Læs mere:

HVAD ER SERA'S CARING PLACELæs om hvordan Seras Caring Place er opstået

HVEM ER SERA

Mød kvinden der står bag det hele, som har dedikeret sit liv til gadebørnene. 

HJÆLP OS MED AT HJÆLPE

Læs her hvordan du kan hjælpe Sera og gadebørnene